Bangkok

Igår kom vi till Bangkok vid nio-tiden på morgonen. Lite slitna efter den långa bussresan tog vi en taxi till ett guest house som skulle ha läget “riverside”. Det var dock inte alls något “riverside” över läget och några rum till oss hade dom inte. Antagligen populärt eftersom de är listade i Lonely Planet. Slutade med att vi tog taxi till hotellet vi bodde på tidigare i Bangkok som egentligen är lite för dyrt.

Efter ha ätit frukost på hotell åkte vi iväg och shoppade. Vi besökte bland annat Pantip Plaza och en optiker där jag beställde nya glasögon. På kvällen åkte vi till Khaosan Road och sa hej då till de brittiska tjejerna Michelle och Krissy.

Idag har jag gått runt i MBK och skaffat mig mobiltelefon för 500 baht (strax över 100 kr) eftersom min Nokia N82 beteer sig väldigt märkligt. Just nu sitter jag högst upp i MBK – på våningen med alla internetcaféer, spelmaskiner och musikaffärer. Blir snart tokig allt oljud omkring mig, men jag fick internet till min laptop via kabel för 15 baht halvtimmen här så jag får stå ut. Så fort jag stillat mitt internetbegär ska jag ta skytrain till Asok station där optikern ligger.

Bangkok

Inside Pantip Plaza

Bangkok

Bangkok

Khaosan Road

Sorry, comments are closed for this article.