Phi Phi

cab with tv På nyårsdagen flög jag till Bangkok och mötte upp Patrik. Efter en båttur på Chao Phraya-flooden flög vi vidare till Phuket International Airport för att hämta ut Patriks VISA-kort hos DHL i Phuket Town.

Från Phuket Town tog vi oss vidare med båt till Ko Phi Phi. boatsPlanen var från början att åka båt till Ko Lanta, med bara ett kort stopp på Phi Phi (det var det vi hade köpt biljett för), men när det var dags för båtbyte på Phi Phi hittade jag inte min ryggsäck, däremot en likadan, lite slitnare. Vi hade inte så mycket mer val än att ta den ryggsäcken och stanna på Phi Phi. Det hela slutade bra, några timmar senare på dagen hittade jag några killar bar om kring på min ryggsäck. Killen som tagit fel var lika glad som jag att återse sin ryggsäck.

Idag besökte jag Phi Phi Viewpoint, en utsiktsplats 186 meter över havet och 15 minuters promenad uppför. Det var helt klart värt besväret fastän luftens cirka 30°C.

Phi Phi sunset

Phi Phi sunset

1 Response to “Phi Phi”

  1. Patrik Says:

    Men nu naer jag har sett bilderna saa kan jag ju naestan saega att jag var daer med!

Sorry, comments are closed for this article.