Misslyckad dag

Imorgon lämnar vi Phi Phi med båt, destination Krabi. Efter att ha spenderat en eller två nätter i Krabi är planen att fortsätta till Khao Lak, där vi ska prova på dykning.

Idag steg jag upp tjugo över fem för att än en gång bestiga Phi Phis viewpoint och se soluppgången. Det blev dock inte så lyckat, eftersom jag saknade ficklampa och inte kunde se vart jag skulle gå för att komma till den allra högsta utsiktsplatsen. Sedan gick jag tillbaka till rummet och sov bort resten av dagen, inte heller så lyckat…

Efter middagen tog jag med mig kameran till en av eldshowerna nere vid stranden.

fireshow

fireshow

På morgonen, efter att ha kommit ner från utsiktsplatsen, såg jag den här katten leka med en liten ödla.

cat

Solnedgång vid stranden.

Phi Phi

Sorry, comments are closed for this article.